Hiihtopäivän herkku

Hiihtopäivän herkku

Punaviinipohjainen kanelin- ja herukanmakuinen lämmin booli

Punaviinipohjainen booli, johon kanelin ja herukan aromit tuovat mausteisuutta. Booli sopii nautittavaksi sekä kuumana että kylmänä. Alkoholipitoisuutta voi vähentää jättämällä rommin pois.

Valmistus:

  1. Kuuma booli: Sekoita ainesosat kattilassa ja lämmitä boolia varovasti. Älä anna kiehua. Voit tarjoilla boolin suoraan kattilasta tai sopivasta termospullosta.
  2. Kylmä booli: Sekoita ainesosat kulhossa ja lisää halutessasi jääpaloja.

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts

Avainsanat

  • afterski
  • herukka
  • hiihto
  • Kaneli
  • Kanelinmakuinen
  • lämmittävä
  • Punaviini

Annoskoko

n. 1 dl

Annoksia

n. 10

Alkoholipitoisuus

Rommilla: 22,8 %
Ilman rommia: 21,2 %

Annoslaskuri ja resepti

Annostarve yhteensä: Miten annostarve lasketaan?

Annosmäärän laskutapa

Ensimmäinen tunti 2 annosta/hlö, siitä eteenpäin 1 annos/hlö tunnissa.
Runsaasti nauttivat kuluttavat enemmän, muut oheisjuomat puolestaan vähentävät kokonaistarvetta.

Ainesosat
Per booli
Oma tarve
Punaviini3 dl
Kanelilikööri3 dl
Herukkamehu3 dl
Tumma rommi1 dl

Tulosta ostoslista Tee pdf / Lähetä sähköpostilla