Ainesosat
- 200 g parmesanjuustoa
- 1 chilipalko
Valmistusohjeet
- Raasta parmesanjuusto.
- Ota chilistä siemenet pois ja leikkaa se mahdollisimman pieniksi paloiksi.
- Ota parmesanjuustoa kämmenelle noin 1 rkl, paina juustoa käsissä yhteen ja tee siitä keko leivinpaperin päälle uunipellille. Jatka näin, kunnes juustoraaste on loppu.
- Ripottele jokaisen parmesanjuustokeon päälle hieman chilisilppua.
- Paista lastuja uunissa noin 5 minuuttia. Tarkkaile paistoa: älä anna lastujen ruskistua, sillä niiden maku muuttuu kitkeräksi. Anna tämän jälkeen lastujen jäähtyä ja jähmettyä.Sieniquesadilla
Avainsanat
- Alkupala
- Chili
- Naposteltava
- Parmesan
- Suolainen