Parmesanlastut

Parmesanlastut

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts

[mashshare]

Ainesosat

  • 200 g parmesanjuustoa
  • 1 chilipalko

Valmistusohjeet

  1. Raasta parmesanjuusto.
  2. Ota chilistä siemenet pois ja leikkaa se mahdollisimman pieniksi paloiksi.
  3. Ota parmesanjuustoa kämmenelle noin 1 rkl, paina juustoa käsissä yhteen ja tee siitä keko leivinpaperin päälle uunipellille. Jatka näin, kunnes juustoraaste on loppu.
  4. Ripottele jokaisen parmesanjuustokeon päälle hieman chilisilppua.
  5. Paista lastuja uunissa noin 5 minuuttia. Tarkkaile paistoa: älä anna lastujen ruskistua, sillä niiden maku muuttuu kitkeräksi. Anna tämän jälkeen lastujen jäähtyä ja jähmettyä. Sieniquesadilla

Avainsanat

  • Alkupala
  • Chili
  • Naposteltava
  • Parmesan
  • Suolainen