Boolikoulu

Boolimestariksi hetkessä

Koristelu kuntoon

Pienillä yksityiskohdilla suurta tyyliä.

Lue lisää: Miten koristelet boolin


Booli kylmänä!

Tärkein boolisääntösi nyt ja aina – Pidä booli kylmänä! Tällä kertaa pojat tekevät Omppupomppupoolipaalin.

Lue lisää: Miten jäähdytät boolin


Valitse oikea booli oikeaan tilaisuuteen

Boolikoulun toisella kerralla opitaan, miten valitset oikeaan tilaisuuteen oikean boolin. Kun boolin pidentäjänä käyttää kivennäisvettä, tonic-vettä tai tuoremehua, saadaan siihen raikkautta. Myös sitruuna- ja limemehu antavat kirpeyttä makealle boolille.

Makeutettujen hedelmä- ja marjamehujen sijaan voi käyttää hedelmä- ja marjapyreitä, joista booliin saa aitoa makua ja hedelmäistä makeutta turhan sokerin sijaan.

Pelkkä raikas makukaan ei yksinään riitä. Booli pitää valmistaa kylmistä juomista ja pitää kylmänä koko tarjoilun ajan.

Boolikoulun baarimestari Erno on tehnyt kaksi lähes samanlaista boolia, joihin saa maun kahdella eri liköörillä Pisang Ambonilla Originalilla ja Pisang Ambon Guarana Limella. Jatkoilla ei enää nautita boolia, vaan Pisang Ambon Ice Mintiä.

Lue lisää: Miten valitset oikean boolin oikeaan juhlaan


Opi boolinvalmistuksen perusasiat
– maku kohdalleen

Boolin maku, sopiva vahvuus ja väri syntyvät yhdistämällä juuri oikeassa suhteessa eri ainesosia.

Lue lisää: Miten saat boolin maun kohdalleen