
Glam Cocktail
Metti Forsellin näyttävä ja herkullinen sampanja-booli
Muoti- ja lifestyle-bloggaaja Metti Forssell on esteetikko, joka arvostaa näyttäviä yksityiskohtia sekä aistien hemmottelua. Mettin uuden vuoden booli yhdistää sampanjan mausteiseen inkivääriin ja pirskahtelevan raikkaaseen omenaan.
Booliohjeet
Asettele runsaasti jäitä boolimaljan pohjalle. Annostele inkiväärilikööri sekä omena- ja limemehu boolimaljaan. Lisää vasta lopuksi Piper Heidsieck Brut -samppanja, jotta kuplat säilyisivät boolissa mahdollisimman pitkään. Sekoita varovasti, ja koristele tähtianiksilla, kanelitangon paloilla sekä tuoreella mintulla. Boolimaljan reunukset voi koristella (syötävällä) kultapölyllä, jota saa hyvin varustelluista ruokakaupoista.Avainsanat
- Booli
- Inkivääri
- Joulu
- Juhlat
- Lime
- Metti Forssell
- Omena
- Sampanja
- Uusi vuosi
Annoskoko
n. 1,5 dl
Annoksia
n. 25
Väri
Hennon keltainen
Annoslaskuri ja resepti
Ainesosat | Per booli | Oma tarve |
---|---|---|
Inkiväärilikööri | 5 dl | |
Omenamehua | 1 l | |
Limemehua | 2,5 dl | |
Piper Heidsieck Brut -sampanjaa | 2 l |