Glam Cocktail

Metti Forsellin näyttävä ja herkullinen sampanja-booli

Muoti- ja lifestyle-bloggaaja Metti Forssell on esteetikko, joka arvostaa näyttäviä yksityiskohtia sekä aistien hemmottelua. Mettin uuden vuoden booli yhdistää sampanjan mausteiseen inkivääriin ja pirskahtelevan raikkaaseen omenaan.

Booliohjeet

Asettele runsaasti jäitä boolimaljan pohjalle. Annostele inkiväärilikööri sekä omena- ja limemehu boolimaljaan. Lisää vasta lopuksi Piper Heidsieck Brut -samppanja, jotta kuplat säilyisivät boolissa mahdollisimman pitkään. Sekoita varovasti, ja koristele tähtianiksilla, kanelitangon paloilla sekä tuoreella mintulla. Boolimaljan reunukset voi koristella (syötävällä) kultapölyllä, jota saa hyvin varustelluista ruokakaupoista.

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts

Avainsanat

  • Booli
  • Inkivääri
  • Joulu
  • Juhlat
  • Lime
  • Metti Forssell
  • Omena
  • Sampanja
  • Uusi vuosi

Annoskoko

n. 1,5 dl

Annoksia

n. 25

Väri

Hennon keltainen

Annoslaskuri ja resepti

Annostarve yhteensä: Miten annostarve lasketaan?

Annosmäärän laskutapa

Ensimmäinen tunti 2 annosta/hlö, siitä eteenpäin 1 annos/hlö tunnissa.
Runsaasti nauttivat kuluttavat enemmän, muut oheisjuomat puolestaan vähentävät kokonaistarvetta.

Ainesosat
Per booli
Oma tarve
Inkiväärilikööri5 dl
Omenamehua1 l
Limemehua2,5 dl
Piper Heidsieck Brut -sampanjaa2 l

Tulosta ostoslista Tee pdf / Lähetä sähköpostilla