Herätys Unikeko!
Sampanjaa ja marjoja yhdistelevä kesäbooli
Ylellinen ja marjaisa booli keskikesän juhlapöytiin.
BOOLIN VALMISTUSOHJEET
Asettele runsaasti jäitä boolimaljan pohjalle. Lisää Bols Pink Grapefruit -likööri, raparperi- ja mansikkakeitot sekä karpalomehu. Viimeistele booli lisäämällä Piper Heidsieck Brut -samppanjaa varovasti sekoittaen. Koristele tuoreella mintulla ja marjoilla.Avainsanat
- Greippi
- Karpalo
- Kesä
- Mansikka
- Raparperi
- Sampanja
Annoskoko
1,5 dl
Annoksia
n. 28
Boolin väri
Punainen
Annoslaskuri ja resepti
Ainesosat | Per booli | Oma tarve |
---|---|---|
Bols Pink Grapefruit -likööriä | 0,5 l | |
Karpalomehua | 1 l | |
Mansikkakeittoa | 1 l | |
Raparperikeittoa | 1 l | |
Piper Heidsieck Brut -sampanjaa | 0,75 l |