
Buffon Punch
Rosmariinilta tuoksuva punainen booli talven juhliin
Sekoita likööri, vermutti sekä tuorepuristettu appelsiinimehu boolimaljassa. Voit maustaa boolia tuoreella rosmariinilla. Lisää viimeiseksi kuohuviini, jotta kuplat säilyisivät boolissa mahdollisimman pitkään. Saat helposti upean, aromaattisen koristeen boolille polttamalla hieman tuoretta rosmariinia. Poltetun rosmariinin oksat asetellaan kuitenkin boolin viereen, ei sen sekaan, antamaan näyttävyyttä sekä hyvää tuoksua.
Avainsanat
- Appelsiini
- Galliano
- Kuohuviini
- Vermouth
Annoskoko
1,5 dl
Annosmäärä
18
Annoslaskuri ja resepti
Ainesosat | Per booli | Oma tarve |
---|---|---|
Galliano L’Aperitivo -likööriä | 7 dl | |
Punaista vermuttia | 7 dl | |
Tuorepuristettua appelsiinimehua | 5 dl | |
Kuohuviiniä | 7.7 dl |