Bols Yoghurt jugurttilikööri

Bols Yoghurt jugurttilikööri

Bols Yoghurt on valkoinen ja täyteläinen, tuoreesta jogurtista valmistettu pehmeä likööri. Likööri on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista.

Bols Yoghurt jugurttilikööri sopii erinomaisesti juomasekoituksiin luonnollisen makeankirpeän makunsa ja matalan alkoholipitoisuutensa vuoksi. Suositellaan yhdistettäväksi muiden Bols-liköörien, mehujen, marjojen, miksereiden ja muiden alkoholien kanssa. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta cocktailit säilyttävät rakenteensa. Bols Yoghurtin avulla voi helposti rakentaa näyttäviä kerroksia drinkkilaseihin. Likööri on parhaimmillaan viileänä, mutta sopii käytettäväksi myös sellaisenaan jäiden kanssa. Bols Yoghurt on pakattu näyttävään luonnonvalkoiseen pulloon. Likööri säilyy avattuna hyllyssä noin puolen vuoden ajan, avaamattomana noin 12 kuukautta.

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts

Koko

0,5 l

Alkoholia

15 %

Näihin resepteihin sopii Bols Yoghurt jugurttilikööri