Italian Aurinko
Veriappelsiininmakuinen kesäbooli
Italian aurinko -boolissa maistuva kirpakka veriappelsiini tuo niin väriltään kuin maultaan kesän kielelle ja vie mielen Italian veriappelsiinipuiden katveeseen. Kokeile boolin kanssa Hellan ja viinilasin välissä -blogin Johanna Koskirannan kesäjuhlamenua, joka on kehitetty juuri Italian aurinko -boolin makumaailmaan sopivaksi. Italian aurinko sopii loistavaksi esimerkiksi kesäjuhlien alkumaljaksi tai brunssijuomaksi.
Avainsanat
- Kesäbooli
- Kesäinen
- Oranssi
- Raikas
- Sitruksinen
- Veriappelsiini
Annoksia
n. 7
Annoskoko
n. 1,5 dl
Alkoholipitoisuus
n. 3 %
Maku
Raikas, trooppisen hedelmäinen, sitruksinen
Väri
Oranssi
Koristeet
Koristele sitruunalla ja veriappelsiinilla
Annoslaskuri ja resepti
Ainesosat | Per booli | Oma tarve |
---|---|---|
Bols Red Orange -veriappelsiinilikööriä | 0,1 l | |
Punaista vermuttia | 0,1 l | |
Appelsiinimehua | 0,33 l | |
Spritea | 0,40 l | |
Sitruunamehua | 0,03 l | |
Sokerilientä | 0,04 l |