From Tropic with Love
Sekoita ensin likööri, sokeriliemi sekä tuorepuristetut mehut boolimaljassa. Lisää viimeiseksi Schweppes Russchian -juoma, jotta hiilihappokuplat säilyisivät boolissa mahdollisimman pitkään. Mausta booli tuoreilla mintunlehdillä. Mintun aromit saa parhaiten esiin läpsäyttämällä kevyesti lehtiä ennen niiden lisäämistä booliin. Älä kuitenkaan murskaa mintunlehtiä.
Avainsanat
- Appelsiini
- Booli
- minttu
- Passionhedelmä
- Sitruksinen
- Sitruuna
Annoskoko
1,5 dl
Annosmäärä
13
Annoslaskuri ja resepti
Ainesosat | Per booli | Oma tarve |
---|---|---|
Bols Passion Fruit | 5 dl | |
Sitruunamehua | 2 dl | |
Appelsiinimehua | 2 dl | |
Verigreippimehua | 2 dl | |
Sokerilientä | 1,5 dl | |
Schweppes Russchian | 6,6 dl | |
Mintunlehtiä | 8 lehteä |