
Karibianmeren rannalla
Trooppinen hedelmäbooli tuo Karibian lämmön juhliisi
Valmistus
Kaada maljan pohjalle jäämurskaa tai -paloja, jotta valmistuva juoma kylmenisi mahdollisimman nopeasti. Tropiikinvihreä booli syntyy lisäämällä jäiden sekaan Pisang Ambon sekä muut ainesosat. Ananasviipaleet ja muut eksoottiset hedelmät sopivat herkullisen boolin koristeiksi. Katso reseptivideo youtubessaAvainsanat
- Ananas
- Booli
- Kesäinen
- Kookos
- Sitruuna
- Trooppinen
Annoskoko
n. 1.5 dl
Annoksia
n. 30
Alkoholipitoisuus
n. 3 %
Annoslaskuri ja resepti
Ainesosat | Per booli | Oma tarve |
---|---|---|
Pisang Ambon | 0,5 l | |
Ananas-kookos-mehu | 1 l | |
Limemehu | 0,1 l | |
Sitruunanmakuinen limonadi | 3 l |