Mango Mia
Kevyt ja kesäinen Mangobooli
Valmistus
Kaada maljan pohjalle jäämurskaa tai -paloja, jotta valmistuva juoma kylmenisi mahdollisimman nopeasti. Näyttävyyttä saadaan asettelemalla reilunkokoisia mangon, appelsiinin ja limettien lohkoja mintunlehtien kera boolikulhon pohjalle jäiden sekaan. Jää-hedelmäkerroksen päälle lisätään Sourz Mango -likööri sekä muut ainesosat.Avainsanat
- Appelsiini
- aurinkoinen
- Booli
- Kesä
- kevyt
- limetti
- Mango
- minttu
- Sitrus
- vähän alkoholia
Annoskoko
n. 1,5 dl
Annoksia
n. 30
Alkoholipitoisuus
n. 2 %
Annoslaskuri ja resepti
Ainesosat | Per booli | Oma tarve |
---|---|---|
Sourz Mango | 3,5 dl | |
Mangomehu | 1 l | |
Limemehu | 2 dl | |
Appelsiininmakuinen Limonadi | 3 l |