Orient Express
Intian makuja yhdistelevä mausteinen booliresepti
Booli on saanut inspiraationsa intialaisen keittiön makumaailmasta. Garam masala -mausteseos, kaneli ja vanilja tuovat booliin eksoottikkaa, jota hedelmäiset maut tasapainottavat.
BOOLIN VALMISTUSOHJEET
Asettele runsaasti jäitä boolimaljan pohjalle. Lisää jäiden päälle Butterscotch -likööri, persikka- ja limemehut, agave-siirappi, viikunahillo sekä garam masala -mausteseos. Sekoita lopuksi joukkoon Ginger Ale -inkiväärijuomaa. Koristele booli kaneli- ja vaniljatangoilla.Avainsanat
- Ginger Ale
- Intia
- Kaneli
- Karamelli
- Lime
- mausteinen
- Persikka
- Vanilja
- Viikuna
Annoskoko
1,5 dl
Annoksia
n. 26
Boolin väri
Keltainen
Annoslaskuri ja resepti
Ainesosat | Per booli | Oma tarve |
---|---|---|
Butterscotch -likööriä | 5 dl | |
Persikkamehua | 1 dl | |
Limemehua | 1 dl | |
Agave-siirappia | 1 dl | |
Viikunahilloa | 1 dl | |
Ginger Alea | 3 l | |
Kanelitankoja | 3 kpl | |
Vaniljatankoja | 3 kpl | |
Garam Masala -mausteseosta | 2 tl |