Orient Express

Intian makuja yhdistelevä mausteinen booliresepti

Booli on saanut inspiraationsa intialaisen keittiön makumaailmasta. Garam masala -mausteseos, kaneli ja vanilja tuovat booliin eksoottikkaa, jota hedelmäiset maut tasapainottavat.

BOOLIN VALMISTUSOHJEET

Asettele runsaasti jäitä boolimaljan pohjalle. Lisää jäiden päälle Bols Butterscotch -likööri, persikka- ja limemehut, agave-siirappi, viikunahillo sekä garam masala -mausteseos. Sekoita lopuksi joukkoon Ginger Ale -inkiväärijuomaa. Koristele booli kaneli- ja vaniljatangoilla.

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts

Avainsanat

  • Ginger Ale
  • Intia
  • Kaneli
  • Karamelli
  • Lime
  • mausteinen
  • Persikka
  • Vanilja
  • Viikuna

Annoskoko

1,5 dl

Annoksia

n. 26

Boolin väri

Keltainen

Annoslaskuri ja resepti

Annostarve yhteensä: Miten annostarve lasketaan?

Annosmäärän laskutapa

Ensimmäinen tunti 2 annosta/hlö, siitä eteenpäin 1 annos/hlö tunnissa.
Runsaasti nauttivat kuluttavat enemmän, muut oheisjuomat puolestaan vähentävät kokonaistarvetta.

Ainesosat
Per booli
Oma tarve
Bols Butterscotch -likööriä5 dl
Persikkamehua1 dl
Limemehua1 dl
Agave-siirappia1 dl
Viikunahilloa1 dl
Ginger Alea3 l
Kanelitankoja3 kpl
Vaniljatankoja3 kpl
Garam Masala -mausteseosta2 tl

Tulosta ostoslista Tee pdf / Lähetä sähköpostilla