Tärkein boolisääntösi nyt ja aina – Pidä booli kylmänä! Tällä kertaa pojat tekevät Omppupomppupoolipaalin.
Lue lisää: Miten jäähdytät boolin
Valitse oikea booli oikeaan tilaisuuteen
Boolikoulun toisella kerralla opitaan, miten valitset oikeaan tilaisuuteen oikean boolin. Kun boolin pidentäjänä käyttää kivennäisvettä, tonic-vettä tai tuoremehua, saadaan siihen raikkautta. Myös sitruuna- ja limemehu antavat kirpeyttä makealle boolille.
Makeutettujen hedelmä- ja marjamehujen sijaan voi käyttää hedelmä- ja marjapyreitä, joista booliin saa aitoa makua ja hedelmäistä makeutta turhan sokerin sijaan.
Pelkkä raikas makukaan ei yksinään riitä. Booli pitää valmistaa kylmistä juomista ja pitää kylmänä koko tarjoilun ajan.
Boolikoulun baarimestari Erno on tehnyt kaksi lähes samanlaista boolia, joihin saa maun kahdella eri liköörillä Pisang Ambonilla Originalilla ja Pisang Ambon Guarana Limella. Jatkoilla ei enää nautita boolia, vaan Pisang Ambon Ice Mintiä.
Lue lisää: Miten valitset oikean boolin oikeaan juhlaan