Booliblogi

Hyvin suunnitellut yksityiskohdat takaavat rennot valmistujaisjuhlat

Valmistujaiset ovat yksi alkukesän odotetuimmista juhlista. Koska suuret juhlat vaativat järjestäjältään aikaa ja vaivannäköä, on hyvin suunniteltu jo puoliksi tehty. Ruoka- ja juomavalinnat sekä tarjoilujen esillepano on hyvä suunnitella myös käytännöllisistä lähtökohdista.  

Tarjoiluhenkilökunnan palkkaaminen juhliin ei aina ole mahdollista. Silloin ruoka- ja juomavalintoja tehdessään kannattaa suosia etukäteen valmisteltavia vaihtoehtoja, joiden tarjoilu ei vaadi kohtuuttomasti aikaa. Esimerkiksi kuohuviinin tai samppanjan kaataminen sekä lasien täyttäminen kymmenille vieraille työllistää nopeasti yhden ihmisen koko juhlien ajaksi.

Booli tarjoaa helpon vaihtoehdon juhlavalle juomalle silloin, kun vieraita on paljon. Trendikäs booli muuntautuu teeman ja tyylin mukaisesti tarjoten rajattomat mahdollisuudet yhdistellä raaka-aineita, värimaailmoja ja koristeita.

Näyttävät cocktailit

juomakoristelu

Boolien tarjoilussa voi helposti panostaa cocktail-tunnelman luomiseen. Juoma-annokset vaativat tällöin pientä esivalmistelua, mutta yksinkertaisillakin nikseillä, kuten lasin reunojen sokeroinnilla tai koristelulla appelsiininkuorista veistetyillä nauhoilla, saadaan boolilasillisesta tuunattua viehättävä kesä-cocktail!

Boolisuihkulähde

Boolisuihkulähde

Elegantin esillepanon voi myös toteuttaa boolisuihkulähteen avulla. Suihkulähde vapauttaa kiireisen juhlien järjestäjän muihin tehtäviin, sillä upeaan suihkulähteeseen mahtuu kerralla n. 10 litraa nestettä. Suihkulähde sopii myös muotokielensä puolesta kesäisiin puutarhajuhliin. Boolisuihkulähteitä voi vuokrata esimerkiksi Catering Farfallesta. www.cateringfarfalle.fi

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts