Booliblogi

Kevät alkaa boolikuvauksista!

Boolikuvaukset käynnissä

Onneksi meillä suomalaisilla on vuodenajat. On aina erityinen hetki, kun voi vaihtaa kesärenkaisiin, kevättakkiin ja kevyempään kesätunnelmaan. Aina sama lapsellinen ilo, kun ensimmäiset leskenlehdet nousevat, ja pääsee taas ajamaan pyörällä.

Uutta boolia kuvioihin

Boolit.fi kevään merkiksi ovat muodostuneet uusien boolien suunnittelu, valmistus ja kuvaaminen. Uudet boolit suunnittelee palkittu baarimestari Erno Vainanen, joka miettii ennen kaikkea boolin makua, mutta myös käytännöllisyyttä.

‒ Suunnittelen reseptejä, jotka ovat erityisiä maultaan ja ulkonäöltään, mutta helppo toteuttaa lähikaupan aineksilla omassa kotikeittiössä.
Koska boolit suunnitellaan keväällä ja niitä nautitaan eniten kesällä, uusissa resepteissä on keveyttä ja kesäisyyttä. Tämä näkyy esimerkiksi pidentäjissä, joihin on käytetty esimerkiksi kuohuviiniä ja tonicvettä.

Bloggaa – rokkaa – kokkaa

Boolit.fi- sivusto on tarjonnut boolivinkkejä ja –opastusta jo vuodesta 2010. Sivustolle avattiin oma Facebook-ryhmä 2011. Boolittajien yhteisö toimii aktiivisesti ja uusia boolin ystäviä tulee mukaan koko ajan. Koko sivusto uudistettiin vuonna 2012, perustimme sivuille boolikoulun ja teimme uusia boolireseptejä.

Keväällä 2013 olemme kutsuneet Boolit.fi –sivuille seuraamme elämästä, juhlajärjestelyistä ja boolinvalmistuksesta nauttivia kirjottavia vieraita. Boolit.fi-sivustolla kirjoittaa joka kuukausi bloggaajavieras, joiden juhliin ja ruokapöytiin pääsemme blogien myötä virtuaalisiksi kuokkavieraiksi. Bloggajiamme yhdistää yksi asia: kaikki rakastavat juhlia, hyvää ruokaa ja ystäviään.

Mutta hei, eikö se yhdistä meitä kaikkia boolittajiakin. Hyvää kevättä kaikille! Huhtikuun booli on ”Kevään värisuora”.

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts