Booliblogi

Puhalla henkeä lahjapulloon!

Alkaa olla aika miettiä lahjoja kavereille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Juomalahja on aina hyvä, pienin varauksin ja suurin odotuksin.

Ajattele lahjan saajaa

Oletko miettimässä lahjaa kotikissalle, seikkailijalle, ultravegaanille vai tyypille jolla on jo kaikkea? Ainakin sinun pitää tietää etukäteen, miten lahjan saaja suhtautuu alkoholiin. Juomalahjan arvo ei synny hinnasta, vaan merkityksestä, jonka lahjan saaja sille antaa. Kallis konjakkipullo tai erikoisviski voi olla yhdelle hirveä riesa ja toiselle upea yllätys.

Panosta pakkaukseen

Lahjapullon arvo syntyy kauniista pakkauksesta. Pullon itsensä voi tuunata. Tee pullolle uusi etiketti paperista tai kankaasta. Päällystä paperietiketti kontaktimuovilla tai decoupage-lakalla, joka pitää paikallaan myös kangaskoristelun.

Pullon voi koristella myös irtoavin kalvovärein tai lasimaaleilla. Koristeteipeillä vähän kädettömämpikin onnistuu. Tosi näppärä neuloo tai virkkaa pullolle säilytyspussin. Pakkaaminen ei ole aina piilottamista, vaan se voi olla lahjan esille nostamista.

Tee lahja itse

Nykyaikana, kun kaikkea saa kaupasta, itse tehty on hyvä tapa osoittaa välittämistä. Kääpiölinnassa tehdään itse liköörejä, eikä se vaikuta olevan kovin vaikeaa.
Keititpä mustikkamehua tai muistat kaveria kesän omenasadosta puristetulla tuoremehulla, niin on varmaa, että lahjan saaja ihastuu, kun ripustat pullon kaulaan, jotain mistä hän tietää sinun ajatelleen juuri häntä lahjaa laittaessasi.

Blogikulhossa kuplii!

Blogikulhon bloggaajaat kokoontuvat marraskuussa tuunamaan juomalahjoja yhdessä KotoLivingin kanssa. Katso Facebookista marraskuun toisella viikolla, mitä tuunauspaja tuotti.

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts