Booliblogi

Se on kesä nyt!

Kesään pitää vähän herätä. Yleensä jokainen tajuaa viimeistään juhannuksena, että nyt se on täällä. Herätyskellona kesään on yleensä joku juhlatilaisuus, vapaamuotoisempi ystävien kokoontumisajo tai juhannuspyhien vapaat.

Älä paina kesälle torkkua! Lähde tapamaan ihmisiä, nyt on sen aika. Juttele vieraille, se on Suomessa kesällä sallittua. Tanssi, koska joskus pitää vähän ravistaa pyrstösulkaa. Valvo läpi ainakin yhden yöttömän yön.

Kesä on lyhyt, mutta mitä sitä suremaan. Kesällä ehtii elää monin kerroin enemmän kuin talvella.

Passoã pistää pullon uusiksi

Jotain lämpimien maiden tunnelmasta on aistittavissa kaupungeissa lämpiminä kesäiltoina. Brasiliaan on matkaa maantieteellisesti, mutta ei enää henkisesti. Satoi tai paistoi, Suomessa hymyillään, keräännytään yhteen ja annetaan musiikin soida Tangomarkkinoilta Helsingin Hietsuun.

Kesän tanssiviin tunnelmiin sopii mutkaton, makea ja hedelmäinen Passooko? –booli. Voit tarjoilla sitä kannusta grillijuhlissa, kulhosta syntymäpäivillä ja illanistujaisissa.

Kesäkuun puolivälistä eteenpäin Passoã-pullot alkavat näyttää aivan uusilta, kun etiketti vaihtuu. Muutos tapahtuu Alkoissa vähitellen, kun hyllyjä täytetään myymälöissä.

Passoa vaihtoi uuteen pulloon!

Passoãn uuden ulkoasun kunniaksi järjestämme kesäkuussa Facebookissa Paras hetki Passoãlle –kilpailun. Kun kilpailu käynnistyy päivitämme siitä tietoa myös tänne.

Emme voi olla kärpäsenä katossa (ja miksi pitäisi, kesä ja kärpäslätkät – vaarallista aikaa), mutta olemme boolina kulhossa.

Nauttikaa elämästä!

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts