Booliblogi

Tyylikkäästi pullotettu drinkki piristää vappupiknikkiä!

Boolit.fi suosittelee tälle vuodelle tyylikästä vappupiknikkiä. Luonnetta tarjoiluun saadaan pullotetuista drinkeistä. Pullojen sijaan drinkin pullotukseen voi käyttää myös lasipurkkeja. Drinkkien pullottaminen on toimiva idea niin lähestyvää vappupiknikkiä kuin kesämökkiä varten.

Purkitettu juoma vapuksi

Boolin valmistaminen alusta asti piknikillä tai mökillä voi tuntua työläältä. Erilaisten drinkkien tai vaikkapa kokonaisen boolikulhollisen pullottaminen etukäteen vähentää vaivaa paikan päällä. Samalla kauniit lasipullot tai -purkit tuovat vappupiknikkiin tai mökkireissuun tyylikästä, retrovaikutteista tunnelmaa.

piknik_3

Etukäteen sekoitetut ja pullotetut drinkit ovat viime aikoina nousseet trendiksi yökerhoissa ympäri maailmaa. Baariympäristössä ajatuksena on ollut sekä helpottaa tiskin takana työskentelevän työtä että vähentää asiakkaan odotusta. Drinkin pullottamisen taustalla on myös juoman hiilihapotus, kuten vaikkapa vappusimaa valmistaessa. Kuten simankin, myös drinkkien pullottaminen onnistuu hyvin kotioloissa. Itsetehty, poreinen ja ehdottomasti jääkylmänä nautittu pullococktail viilentää mainiosti lämmintä kesäpäivää tai saunailtaa.

Hiilihappo ei kuitenkaan ole ainoa syy pullottaa drinkkejä. Baarimestarin näkökulmasta valmiiksi pullotetuilla drinkeillä taataan juomien tasalaatuisuus ja siten varmistetaan, että asiakas saa mittasuhteiltaan parhaan mahdollisen drinkin. Asiakkaan näkökulmasta drinkin juomisesta tulee uudenlainen kokemus, kun juoman nauttiikin lasin sijaan pullosta. Lisähuomiona on todettava, että pullo kädessä on cocktail-lasia huomattavasti helpompi myös tanssia juomaa läikyttämättä.

Pohjimmiltaan pullotetut drinkit toimivat samalla perusteella kuin boolitkin. Tarkoituksena on tarjota samaa herkullista juomaa usealle henkilölle. Yhdysvalloissa jotkut baarimestarit valmistavat jopa vuosikertacocktaileja ja säilövät maukkaimpia sekoituksiaan vuosia. Jos viini tai viski paranee ikääntyessään, miksei drinkkikin? Pitkän ajan pullottamista suosittelemme kuitenkin alan ammattilaisille.

Kokeile piknikjuomaksi esimerkiksi punaista vappuboolia.

Boolit.fi-väki toivottaa kaikille tyylikästä vappua 2014!

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts