Booliblogi

Uudet ja vanhat kesäkaverit ja lyhyt perhevisiitti

Kesäviikonlopuille tuntuu järjestyvän helposti ohjelmaa, mökkireissua, retkeilyä, matkailua ja kyläilyä. Ollaan liikkeellä kavereiden kanssa tai tavataan vanhoja tuttuja.

Onko teillä tiettyjä joka kesä toistuvia kesärituaaleja? Keräännyttekö ystäväperheiden kanssa saareen, kun loma alkaa vai lähdetkö tutun telttajengin kanssa erämaavaellukselle?

Itse olen kerännyt heinäkuun Blogikulhoon monesti tavattuja tuttuja booleja, joita on pakko maistaa joka kesä. Kesän lempimakujani ovat omenalikööri Sourz ja Bolsin mansikkalikööri. Sen kunniaksi, saanko esitellä kaksi mutkatonta lempireseptiäni: Yammy apple ja Strawberry Wedding.

Uudet tutut

Kun kulkee kylillä, tanssii lavoilla ja eksyy satunnaisiin rantajuhliin, tutustuu uusiin ihmisiin, vaikka olisi kuinka ujo. Joskus on kesäromantiikkaa ilmassa ja toisinaan kokee sielunkumppanuutta, joka lämmittää vielä talvellakin.

Boolien maailmassa tämän kesän sielunkumppanini on ollut Bols Elderflower-likööristä valmistettu Flowers from us. Viime kesän suuri ihastus oli rento ja hauska Beachlaiffii. Jos boolilla voi olla surffitukka ja täydellinen merenrantapäivetys, niin tällä boolilla on.

Booli Beachlaiffii - kesäinen booli

Sukulaisvierailu juomaperheen luona

Heinäkuussa meillä on aina sukutapaaminen. Isäni ja hänen muut eläkeikäiset serkkunsa, heidän lapsensa, lapsenlapsensa sekä lastenlastenlapset kokoontuvat hämäläiseen kesämaisemaan. Vanhin suvun jäsenistä, 95-vuotias isoäiti rullaa rollaattorilla seassa.  Ihmetellään sukunäköä ja lasten kasvamista.

Tiesithän, että monet juomatkin kuuluvat perheeseen? Pisang Ambon on keväänvihreä liköörikantaäiti, jolla on Alkon tilausvalikoimassa lähiperhettä. Banaanilikööri sopii värinsä ja makunsa puolesta hyvin erityylisiin booleihin. Testaa klassinen Banana Punch tai tilaa Pisang Ambon Guarana Limea Alkosta ja kokeile Guarana Rum –boolia.

Jos booliseuraa on tarjolla vähän liikaa, niin kannattaa tehdä boolihaku sivuillamme. Etsi booli hakutoiminnolla värin, vuodenajan tai maun mukaan.

Hyvää kesää!

 

Boolit.fi

Boolit.fi kirjoittaa joka kuukausi, millaista on elämä boolien kanssa. Kurkistamme silloin tällöin boolimaailman takahuoneisiin ja toisinaan pohdimme juomasesonkeja. Asenteemme on, että tämä päivä on hyvä päivä ja huomennakin on hauskaa.

More Posts